«Mandagsklubben» fikk blandet mottakelse etter 17 års pause

MANDAGSKLUBBEN: Ap leder Jonas Gahr Støre (tv) og Atle Antonsen (th) er de første gjestene i Mandagsklubben som er tilbake i ny innpakning etter 17 års pause. De nye programlederne er Anne Rimmen (i midten), Else Kåss Furuseth og Dag Sørås

MANDAGSKLUBBEN: Ap leder Jonas Gahr Støre (tv) og Atle Antonsen (th) er de første gjestene i Mandagsklubben som er tilbake i ny innpakning etter 17 års pause. De nye programlederne er Anne Rimmen (i midten), Else Kåss Furuseth og Dag Sørås Foto: (Scanpix)

Satire-programmet hadde premiere mandag kveld.

13.03.17 23:30

Mandag kveld hadde TV Norges satireprogram «Mandagsklubben» sin første sending, etter 17 års pause.

Det fikk svært blandet mottakelse i sosiale medier. Enkelte mener programmet bør legges ned, at det er kjedelig og tregt. Andre satte pris på sarkasmen og gjensynet.

«Mandagsklubben» sendes klokken 21.30. Det fikk TV 2 til å fremskyve «Åsted Norge» sendestart med ti minutter, for å være med i kampen om seerne. Det kan ut fra enkelte seere virke unødvendig.

- Trist når Åsted Norge er morsommere enn Mandagsklubben, tvitrer en seer.

De nye programlederne er Anne Rimmen, Else Kåss Furuseth og Dag Sørås. Humoristene Atle Antonsen, Thomas Giertsen, Jon Almaas og Harald Eia rullerer på å gjeste showet, og mandag bar det førstnevnte som var med. Kveldens gjest var Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Antonsen og Sørås vant seernes gunst, og var de som reddet programmet, mener mange.

LES også: Anne Rimmen del av stjernelag i ny «Mandagsklubben»

Blant temaene panelet tok opp, var blant annet «Jævla Homo»-kampanjen og Melodi Grand Prix, og en burka-sketsj med side-kick Calle Hellevang-Larsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.