NA24.no

Medieflom mot Haga

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix
Sakene om næringsminister Åslaug Haga ble stadig flere etter at hun tok til motmæle.

Etter at olje- og energiministeren gikk ut og holdt oppgjør med mediene om dekningen av byggesakene hennes, ble det publisert 1425 medieoppslag om statsråden til og med mandag. Det viser et søk medieanalysebyrået Retriever har gjort på vegne av Journalisten.no.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

– Dette er et spesielt stort antall artikler, så medietrykket på Haga har på ingen måte dempet seg de siste dagene. Men omtalen har fått en dreining etter utspillet hennes – det er flere nyanser og flere forsvarstaler for henne nå enn i dagene før pressekonferansen, sier medieanalytiker i Retriever, Kristina Nilsen til journalisten.no

– Jeg synes at de driver en heksejakt på Åslaug Haga. De tar ingen hensyn til henne og ikke minst til barna hennes. Det er greit at media skal avdekke hva som er galt i samfunnet, men det kan gjøres skånsomt, sier tidligere kulturminister Valgerd Svarstad Haugland til Dagsavisen.

Har du et medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere