NA24.no

Mediepress på lokalt nivå

Sist oppdatert:
Mediepress Norge søker mot folkerike deler av landet.

Det nystiftede selskapet Mediepress Norge AS søker nå konsesjon for lokal-TV for Sør-Trøndelag, Romerike, Oslo og Asker og Bærum. Selskapet eier allerede TVSunnmøre, og har tett tilknytning til TVFollo og radiostasjonen Radio FM som driver Klem FM i Oslo, ifølge en pressemelding.

- Vi har stor tro på lokalTV, og ønsker å blåse liv i de lokal-TV stasjonene som avisene har lagt ned i Oslo-området, sier daglig leder i Mediepress Norge AS, Knut Tønnes Steenersen, i meldingen.

Mediepress er motivert av de lokale Tvstasjonene som har fått det til i Norge, og ikke minst lokal-TV suksessen til TV4 i Sverige.

- LokalTV har stort potensiale, men kan ikke drives som annenhåndsarbeid fra avisene eller uten gode lokale programkonsepter basert på “nær deg” –opplevelser sier Steenersen, som nå bretter opp armene for å dra igang lokal-TV i flere områder.

Mediepress Norge AS eies av Plastilin AS, VHA-gruppen, Futures AS, Kurér Media LTD og TVFollo AS. Selskapet har som formål å drive lokal-TV og lokalradio i Norge, samt virksomhet tilknyttet dette. Selskapet eier i dag 100% av TVSunnmøre, og er nært tilknyttet TVFollo og Radio FM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere