NA24.no

Medieprofiler kjøper aksjer

Ansvarlig redaktør Bernt Olufsen i Verdens Gang. VG Schibsted
Ansvarlig redaktør Bernt Olufsen i Verdens Gang. VG Schibsted (Scanpix)
Sist oppdatert:
Topper i Schibsted svir av sparepengene.

Fredag presenterte Schibsted sitt resultat for andre kvartal. Mottakelsen i markedet var negativ og aksjekursen var en av de store taperne på ukens siste dag. Det skremmer likevel ikke flere sentrale personer å kjøp aksjer.

NA24 - din næringslivsavis

Les mer: Schibsted bak skjema og Schibsted sparer for nedgangstider

Ansvarlig redaktør Bernt Olufsen i VG har kjøpt 1.000 aksjer i Schibsted. Aksjene ble kjøpt til 140,25 kroner. Etter dette kjøpet sitter Olufsen med 9.710 aksjer i det norske mediekonsernet.

Konserndirektør Jan Erik Knarbakk i Schibsted har også benyttet anledningen til å kjøpe flere aksjer. Knarbakk har bladd opp 140 kroner per aksje for 257 aksjer og har etter dette en beholdning på 10.000 aksjer i Schibsted.

Schibsted kjøpt fredag 87.200 egne aksjer til en gjennomsnittlig kurs på 139,415 per aksje. Dermed eier Schibsted 4.415.036 aksjer i eget selskap.

Styremedlem Christian Ringnes kjøpte samme dag 40.000 aksjer i Schibsted til 140,24 per aksje. Han sitter med 83.850 aksjer i selskapet etter dette kjøpet.

Les mer: Ringnes blar opp

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere