NA24.no

Medieveteran til Nova Vista

(Nova Vista)
Gro Ranheim Frønsdal begynner som rådgiver i Nova Vista

Torgeir Wemmestad-Haaland, gründer og daglig leder i Nova Vista, sier han både er stolt og glad over at Gro Ranheim Frønsdal har valgt å ta steget om bord for å komplettere rådgiverteamet.

Gro Ranheim Frønsdal har 25 års mediebakgrunn fra blant annet Vizeum, Mindshare og Ukepressens Informasjonskontor.

– Nova Vista er landets fremste byrå når det gjelder direktesalgsutløsende markedsføring. Noe som blant annet skyldes at de tør å tenke annerledes og ikke minst velge utradisjonelle kanaler for å få fram budskapet, sier hun i en pressemelding.

Hun jobbet drøye 2,5 år i Vizeum før hun tok et steg videre til Nova Vista, mener utfordringene står i kø for annonsørene og at mye av slaget i tiden som kommer vil stå i butikk.

– Vi ser at mediebruken endrer seg, noe den vil fortsette med fremover. Det vil selvsagt fortsatt være behov for de tradisjonelle mediekanalene. Samtidig oppstår det nye behov for mer direkte mediekanaler. For eksempel ser vi at kampanjer som direkte fører folk til butikk blir stadig viktigere, da økning av prøveandelen igjen fører til økt salg. Nova Vista er helt i front når det gjelder kommunikasjonsløsninger for å holde tritt med denne utviklingen, sier Ranheim Frønsdal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere