NA24.no

Foto: Michael Buckner (All Over Press)

Melkoholiker, jeg?

Lindsay Lohan til sak etter en TV-reklame hvor en baby ved navn Lindsay omtales som «milkaholic». Se videoen.

Lindsay Lohan, filmstjerne og notorisk «bad girl», går til sak mot nettmeglingsselskapet E*Trade, melder New York Post .

Hun krever totalt 100 millioner dollar - 600 millioner kroner - etter en TV-reklame som ble vist under Super Bowl, finalen i den amerikanske proffotballserien.

E*Trade har laget en serie TV-reklamer hvor hovedpersonene er babyer som «diskuterer» investeringer og personlig økonomi.

I den aktuelle reklamen snakker en gutt og en jente via web-kamera. Jenta er sur fordi gutten ikke ringte kvelden før, noe han forklarer med at han var opptatt med å «diversifisere porteføljen» på E*Trade.

- That milkaholic
- And that milkaholic Lindsay wasn't over? spør jenta.

- Lindsay? sier gutten med et fårete uttrykk, før en annen jente stikker hodet inn i kameraet og utbryter: - Milk-a-what?

Lohan har tidligere stått frem med rusproblemer etter å ha blitt dømt for fyllekjøring.

- Identifisert
Ifølge Lohans advokat er stjernen så kjent at hun blir identifisert av fornavnet, på samme måte som for eksempel Oprah eller Madonna.

- De bruker navnet hennes som et parodi på livet hennes. Hvorfor brukte de ikke navnet Susan? sier Lohans advokat Stephanie Ovadia.

Det er reklamebyrået Grey Group som har laget filmen. Der hevder man at navnet Lindsay er hentet fra en av de ansatte som jobber med E'Trade-reklamene.

Her kan du se filmen og dømme selv: Er dette Lindsay Lohan?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere