NA24.no

Millionfest for Flatland

Sist oppdatert:
Men selskapet TV-kjendisen eier med Mette-Marits bror tapte penger i fjor.

Den tidligere programlederen på NRK, TVNorge, TV 2 og TV3 firedoblet overskuddet i selskapet Euro TV AS i fjor.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Pløyer inn overskuddet
Det endte på 6,2 millioner i 2007, opp fra 1,6 millioner i 2006. Gjennom sitt heleide Euro TV AS sitter Hallvard Flatland på eiendomsselskapet Euro Eiendomsutvikling AS, som igjen har store andeler i Boligutvikling Norge AS og Gaustatoppen Invest AS.

51-årige Flatland kostet Euro TV AS litt over en halv million i lønn, arbeidsgiveravgift og andre ytelser, og overfører hele overskuddet til egenkapitalen.

Euro Eiendomsutvikling AS fikk i fjor et overskudd på vel 1,1 millioner, men det skyldes ikke Boligutvikling Norge AS, som Flatland eier med blant andre Mette-Marits bror Espen B. Høiby.

Kjøper for 56,9 mill.
Selskapet, som Høiby eier 13,7 prosent av, fikk en minus på vel 160.000 kroner, og tapte nesten 400.000 i 2006. Men kommende år blir det overskudd, ifølge årsberetningen.

- Selskapet har i 2008 solgt eiendommer med en gevinst som langt overskrider selskapets underbalanse per 31.12.2007, skriver styret.

I en regnskapsnote fremgår det at Boligutvikling Norge AS har inngått avtale om kjøp av eiendom som står ferdig i år for totalt 56,9 millioner kroner.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere