NA24.no

Mina kan gjøre comeback

Sist oppdatert:
P4 vurderer å slippe Mina til på radio igjen.

P4 kan være villige til å slippe Mina til på lufta som programleder.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Fikk sparken
Selv om hun har vært en av de senere års mest kontroversielle programledere på radio, kan det tenkes at Mina Hadjian får plass i sendeskjemaet til P4, skriver Adresseavisen.

Den kontroversielle programlederen fikk sparken fra jobben i NRK tidligere denne måneden etter at hun hadde skjelt ut en av sine kolleger for åpen mikrofon. Da fikk ledelsen i NRK nok og kastet Mina ut av sendeskjema.

Fredag kom pressemeldingen om at de to partene er enige om å heve kontrakten.

- Jeg var overrasket over NRK P3 Trondheims ønske om å avslutte kontrakten med meg i forrige uke, men er glad for at vi nå har blitt enige. Selv om jeg syns at det er leit at det endte som det endte, skriver Mina i en pressemelding.

LES MER: Sjokkert Mina enig med NRK

Utelukker ikke
Uansett vil ikke Mina få ny programlederjobb umiddelbart. Akkurat nå er det ikke plass til Mina på sendeskjemaet til P4.

- Men jeg vil ikke utelukke at vi setter av plass til henne, sier programsjef i P4 André Vinje Arntzen til Adresseavisen.

Arntzen understreker at skulle Mina og P4 bli nye feller vil det uansett ikke være aktuelt å la henne få lage program med den profilen hun har gjort i NRK.

Mina skal gjeste P4 til uken som programleder, skriver Dagbladet.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere