NA24.no

MindShare tok Statnett

Sist oppdatert:
MindShare skal legge mediestategien for Statnett.

Den statlige bedriften skal bruke 13 millioner kroner på omdømmearbeid de neste par årene og har også valgt nytt reklamebyrå.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Etter en omfattende offentlig mediebyråkonkurranse, har Statnett valgt MindShare som partner innenfor kommunikasjon- og mediestrategi. MindShare leverte det tilbudet med høyest kvalitet både i form av teamerfaring og strategikompetanse, sier Magne Eriksen i Statnett.

I første omgang er det snakk om mediekampanjer for å øke kjennskapen til og kunnskapen om Statnett. Dette er først trinn i en langsiktig satsing fra Statnetts side.

- Statnett er en svært spennende kunde for MindShare, de er en langt viktigere bedrift for Norge enn de fleste er klar over. Dette representerer store og spennende kommunikasjonsutfordringer som vi gleder oss til å bidra til å løse, sier administrerende direktør Morten Micalsen i MindShare Norway AS.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere