Moa og Messi på samme lag

Messi, Jack Wilshere, Frank Lampard og Mohammed «Moa» Abdellaoue.

Messi, Jack Wilshere, Frank Lampard og Mohammed «Moa» Abdellaoue. Foto: Pepsi

I Pepsis nye EM-film.

Messi, Jack Wilshere, Frank Lampard og Mohammed «Moa» Abdellaoue. Dette er noen av superstjernene som er med i Pepsis nye reklamefilm foran sommerens EM-sluttspill.

- Jeg husker godt disse filmene fra jeg var liten, og ble beæret da Pepsi spurte om jeg ville være med i deres nye reklamefilm, forteller Moa i en pressemelding.

Pepsi sine fotballfilmer i forkant av store mesterskap er kjent for å være spektakulære og inneholde noen av verdens mest kjente fotballnavn. Tidligere har kjente spillere som David Beckham, Roberto Carlos, Ronaldinho, Kaka og Francesco Totti vært med i Pepsifilmene.

Soleklart valg
Det er ingen tvil om Mohammed Abdellaoues stjernestatus og spill i Bundesligaen har blitt lagt merke til. Pepsi har valgt ut Moa som en av stjernene til årets reklamefilm.

- Moa var et soleklart valg da vi skulle velge ut en norsk spiller til vår nye film, sier Christian Gerhard Træland, Nordic Marketing Manager i PepsiCo i meldingen.

Sammen med stjernene
Og det er store navn den norske landslagsspilleren er sammen med; Messi, Didier Drogba, Fernando Torres, Frank Lampard og Sergio Aguero er bare noen av verdensstjernene som er med i årets film.

Filmopptak i Hannover
Tirsdag var filmteamet på plass i Hannover for å gjøre innspillingen med den norske Bundesligaspilleren.

- Det å få være med i en Pepsi-film sammen med Messi og andre verdensstjerner er heftig for en Oslo-gutt som meg, og jeg gleder meg til å se resultatet sier Moa i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.