*Nettavisen* Økonomi.

Morgenbladet har fått annonsesjef

Espen Håseth blir ny annonsesjef i Morgenbladet. Foto: Morgenbladet

Oppretter ny stilling.

31.08.11 11:08

Espen Håseth (f. 1974) er ansatt i en nyopprettet stilling som annonsesjef i den fremgangsrike ukeavisen Morgenbladet . Håseth kommer fra stillingen som media account manager i mediebyrået Maxus Communications og har tidligere jobbet bl.a. i Aller Norge.

- Annonser er det viktigste vekstområdet for Morgenbladet, og vi er inne i en god flyt. Espen Håseth er rette mann for den spennende utfordringen det er å profesjonalisere og øke inntektene fra annonseområdet. Han har en meget interessant bredde i sin bakgrunn, og evner å jobbe både strategisk og operativt. Med Espen Håseth om bord, er Morgenbladet klar for å ta annonseområdet et stort skritt videre, sier kommersiell direktør Nina C. Kulås i en melding.

- Morgenbladet har et betydelig annonsepotensial med nesten 100.000 ukentlige lesere. Dette er et solid og spennende produkt som leverer en tydelig målgruppe. I tillegg er Morgenbladet en meget dynamisk organisasjon. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på utfordringene, sier Espen Håseth, som tiltrer 1. september i meldingen.

Siden 2003 har ukeavisen Morgenbladet firedoblet lesertallene og blitt Norges sjette største riksdekkende avis. Avisen prioriterer stoff om politikk, forskning og kultur, og har trukket til seg en del av Norges aller beste skribenter på sine felt. Morgenbladet ble grunnlagt i Christiania i 1819 som Norges første dagsavis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.