NA24.no

Morgenbladet henter ny topp

Ansetter Nina C. Kulås som kommersiell direktør.

Morgenbladet melder torsdag at de ansetter Kulås i det som er en nyopprettet stilling.

- Med Nina Kulås har vi fått en topp motivert og drivende dyktig leder. Dette blir en kjærkommen styrking av Morgenbladets kommersielle ledelse. Vi har simpelthen funnet en person som kombinerer økonomisk stålkontroll med evnen til å tenke kreativt og oppnå salgsmål, sier ansvarlig redaktør Alf van der Hagen.

Kulås har bakgrunn fra Schibsted, der hun jobbet tett mot ledelsen i bl.a. Aftenposten, VG og konsernet med fokus på avis, nye medier og forretningsutvikling. Kulås er siviløkonom med en master i internasjonal politikk i tillegg. Hun startet sin karriere som senior prosjektleder i det internasjonale konsulentselskapet A.T. Kearney.

- Morgenbladet er inne i en svært positiv utvikling, og jeg merker at avisen har høye ambisjoner også for veien videre. Jeg tror det er et potensial for å foreta en del grep på kommersiell side som vil bidra til at disse ambisjonene nås, sier Nina Kulås, som tiltrer fra nyttår.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere