NA24.no

I dag lanseres et globalt samarbeid mellom Braun og José Mourinho, en av fotballens mest spektakulære og respekterte personligheter.
I dag lanseres et globalt samarbeid mellom Braun og José Mourinho, en av fotballens mest spektakulære og respekterte personligheter. Foto: Braun Norden

Mourinho skal selge barbermaskiner

Sist oppdatert:
Braun har fått nytt ansikt.

For første gang noensinne har Braun tegnet en global ambassadøravtale for sine høyt profilerte barbermaskiner, og det nye ansikted utad er en person som virkelig gjenspeiler merkevarens ambisjoner. I dag lanseres et globalt samarbeid mellom Braun og José Mourinho, en av fotballens mest spektakulære og respekterte personligheter.

- José Mourinhos suksess som fotballtrener, kombinert med hans autoritære fremtoning, hans karisma og hans integritet gjør ham til en attraktiv samarbeidspartner for ethvert varemerke, sier Peter Wallentin, PR Manager for Braun i Norden i en melding.

-Samtidig passer han spesielt godt til Braun – ikke bare fordi vi føler han gjenspeiler det ideelle Braun-ikon, men også fordi hans navn og profil representerer mange av de verdiene som ligger til grunn for vår merkevare. Karisma, stil, lidenskap og høy ytelse over tid er noen av de viktigste byggestenene i merkevaren Braun. Jeg syntes José Mourinho er en utmerket ambassadør for Braun, og ser frem til et positivt samarbeid, sier Peter Wallentin videre i meldingen.

Samtidig som Mourinho er en ettertraktet frontfigur for reklame- og annonsesamarbeid, er han kjent for å være ekstremt selektiv og restriktiv når det gjelder å samarbeide med ulike varemerker; - Tidlig i min karriere bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle samarbeide med merkevarer kun på grunn av pengene. For å innlede et samarbeid ønsker jeg at det skal være et varemerke jeg selv kjenner og respekterer. Braun er et slikt varemerke, og for meg står Braun for prestisje. De syntes mitt navn og min personlighet kan styrke deres profil, og selv tror jeg et slikt samarbeid kan gjøre tilsvarende godt for min profil, forteller José Mourinho.

José Mourinho har vært trener for Real Madrid siden 2009. Han har tidligere trent flere europeiske toppklubber, som for eksempel engelske Chelsea og italienske Inter. På hans merittliste finner man flere serie- og cupseire, samt to Champions League-titler. José Mourinho har flere ganger mottatt utmerkelsen IFFHS Best Football Manager, og i 2010 var han den første treneren noensinne som fikk FIFA’s Ballon d’Or Best Coach Award.

Kampanjen som Braun og José Mourinho nå arbeider med vil vise utvalgte deler av Brauns produktportefølje innen barbermaskiner. Spesielt fokus vil naturlig nok legges på den siste modellen, Braun Series 7. Øvrige produkter som inngår i samarbeidet er Braun Series 3 og Series 5.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere