Nå er TV3 i HD

OVERGREPSDØMT: Overgrepsmannen skulle vært en av deltakerne i årets «Robinsonekspedisjon», som ledes av Christer Falck

OVERGREPSDØMT: Overgrepsmannen skulle vært en av deltakerne i årets «Robinsonekspedisjon», som ledes av Christer Falck Foto: TV3

Men bare for enkelte kunder.

I går lanserte Viasat TV3 HD eksklusivt for Viasats HD-kunder. For alle kunder med HD-mottaker fra Viasat vil TV3 HD automatisk erstatte dagens SD-kanal på kanalplass 3. Så å si alle egenproduksjoner vil bli vist i HD. En rekke filmer, serier og dokumentarer vil også vises i HD,skriver TV3 på sin side på Facebook.

Alle distributører vil få tilbud om å distribuere kanalen.

Hellstrøm i HD
- Alle egenproduksjoner på TV3, bortsett fra Fangene på fortet, skal sendes i HD. Det betyr at premieren på Hellstrøm rydder opp – hjemme er først ut av egenproduksjonene torsdag kveld.Innkjøpte serier og filmer som produseres i HD, skal også vises i HD. Materiale i SD-kvalitet vil bli oppskalert til HD-kvalitet,sier Glenn Ø. Støldal,Presse- og informasjonsansvarlig, TV3 og Viasat 4 til NA24 Propaganda.

-HD-bildet er opptil fem ganger skarpere og mer detaljert enn et analogt TV-bilde legger han til.

- Vi har ventet med å lansere TV3 HD fordi vi ønsket å lansere en helstøpt HD-kanal der vi tilbyr våre egenproduksjoner i HD. Denne høsten er første mulighet til å gjøre nettopp det, avslutter Støldal til NA24 Propaganda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Økonomi

Annonsebilag