NA24.no

Nå er TV3 i HD

OVERGREPSDØMT: Overgrepsmannen skulle vært en av deltakerne i årets «Robinsonekspedisjon», som ledes av Christer Falck
OVERGREPSDØMT: Overgrepsmannen skulle vært en av deltakerne i årets «Robinsonekspedisjon», som ledes av Christer Falck Foto: TV3
Men bare for enkelte kunder.

I går lanserte Viasat TV3 HD eksklusivt for Viasats HD-kunder. For alle kunder med HD-mottaker fra Viasat vil TV3 HD automatisk erstatte dagens SD-kanal på kanalplass 3. Så å si alle egenproduksjoner vil bli vist i HD. En rekke filmer, serier og dokumentarer vil også vises i HD,skriver TV3 på sin side på Facebook.

Alle distributører vil få tilbud om å distribuere kanalen.

Hellstrøm i HD
- Alle egenproduksjoner på TV3, bortsett fra Fangene på fortet, skal sendes i HD. Det betyr at premieren på Hellstrøm rydder opp – hjemme er først ut av egenproduksjonene torsdag kveld.Innkjøpte serier og filmer som produseres i HD, skal også vises i HD. Materiale i SD-kvalitet vil bli oppskalert til HD-kvalitet,sier Glenn Ø. Støldal,Presse- og informasjonsansvarlig, TV3 og Viasat 4 til NA24 Propaganda.

-HD-bildet er opptil fem ganger skarpere og mer detaljert enn et analogt TV-bilde legger han til.

- Vi har ventet med å lansere TV3 HD fordi vi ønsket å lansere en helstøpt HD-kanal der vi tilbyr våre egenproduksjoner i HD. Denne høsten er første mulighet til å gjøre nettopp det, avslutter Støldal til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere