Nå skal Bjørndalen selge klokker

Ole Einar Bjørndalen prikker inn nye inntekter.

19.01.11 12:27

Den kjente skiskytteren Ole Einar Bjørndalen har inngått et samarbeid med klokkeprodusenten Certina, som er en del av verdens største klokkeprodusent, Swatch Group.

Certina melder at de er stolte over å kunne ønske Bjørndalen velkommen som merkeambassadør, og de ser frem til det nye samarbeidet som settes i gang i år.

- Det er topp å kunne samarbeide med et velkjent urmerke som sponsor. Certina er det første urmerket jeg samarbeider med siden min karriere begynte i 1986. Merket er også velkjent og populært i mitt hjemland Norge, sier Bjørndalen.

Klokkeprodusenten satser dermed på at mannen som ble født 27. januar 1974 i Drammen vil øke salget.

- Utholdenhet og presisjon er viktige egenskaper for en god skiskytter. Ole Einar Bjørndalen er ikke bare en av de beste skiskytterne i verden, han er også en av de beste gjennom tidene, i hele sportens historie. Og Ole har - på tross av hans tallrike olympiske seire og verdensmesterskap - forblitt den samme vennlige og ydmyke mannen, en ekte idrettsutøver med nasjonal heltestatus i Norge. Vårt samarbeid med Ole passer perfekt i forhold til de verdiene Certina representerer, sier administrerende direktør, Adrian Bosshard i meldingen.

Bjørndalen har vunnet 6 gull, 4 sølv og 1 bronse i ulike olympiske leker. Han har 14 gullmedaljer, 11 sølvmedaljer og 9 bronsemedaljer i ulike store verdensmesterskap

Selskapet er den første ur-produsenten skiskytteren har samarbeidet med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.