NA24.no

Nå skal Bjørndalen selge klokker

Sist oppdatert:
Ole Einar Bjørndalen prikker inn nye inntekter.

Den kjente skiskytteren Ole Einar Bjørndalen har inngått et samarbeid med klokkeprodusenten Certina, som er en del av verdens største klokkeprodusent, Swatch Group.

Certina melder at de er stolte over å kunne ønske Bjørndalen velkommen som merkeambassadør, og de ser frem til det nye samarbeidet som settes i gang i år.

- Det er topp å kunne samarbeide med et velkjent urmerke som sponsor. Certina er det første urmerket jeg samarbeider med siden min karriere begynte i 1986. Merket er også velkjent og populært i mitt hjemland Norge, sier Bjørndalen.

Klokkeprodusenten satser dermed på at mannen som ble født 27. januar 1974 i Drammen vil øke salget.

- Utholdenhet og presisjon er viktige egenskaper for en god skiskytter. Ole Einar Bjørndalen er ikke bare en av de beste skiskytterne i verden, han er også en av de beste gjennom tidene, i hele sportens historie. Og Ole har - på tross av hans tallrike olympiske seire og verdensmesterskap - forblitt den samme vennlige og ydmyke mannen, en ekte idrettsutøver med nasjonal heltestatus i Norge. Vårt samarbeid med Ole passer perfekt i forhold til de verdiene Certina representerer, sier administrerende direktør, Adrian Bosshard i meldingen.

Bjørndalen har vunnet 6 gull, 4 sølv og 1 bronse i ulike olympiske leker. Han har 14 gullmedaljer, 11 sølvmedaljer og 9 bronsemedaljer i ulike store verdensmesterskap

Selskapet er den første ur-produsenten skiskytteren har samarbeidet med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere