*Nettavisen* Økonomi.

NA24 i ny drakt

Foto: (NA24)

Har fått nytt utseende.

27.08.09 15:00

NA24 har gjennomgått en oppgradering. Det utseende vi har hatt i noen år, har blitt byttet ut med en ny og forbedret utgave.

Synes du det samme? Gi oss tilbakemelding

Den største endringen er at vi har gitt siden mer luft. I tillegg har vi gitt bloggerne våre mer plass i stoffmiksen på forsiden. Vi har også økt bildestørrelsen, slik at NA24s lesere skal få en mer behagelig brukeropplevelse.

- Jeg mener at oppgraderingen vi har gjort nå er et klart løft for NA24. Vi håper og tror at både leserne og våre annonsører vil bli fornøyd med det løftet vi har gjort, sier NA24s ansvarlige redaktør, Inge Berge, og legger til at repsonsen, hos annonsører og leser som har fått se nyskapningen på forhånd, har vært god.

Klikk på bildet for å forstørre.

Flere oppgraderinger
Oppgraderingen NA24 har gjennomført er første ledd i et løft for hele avisen.

- Vi jobber med oppgraderinger på vår viktige medie- og reklamedel, Propaganda, og på finansdelen iMarkedet. Her er Propaganda først i loopen. Vi håper å få lansert dette i løpet av høsten, sier Berge.

Store ambisjoner
NA24 har helt siden oppstarten i mars 2006 vært en stor og viktig nyhetsleverandør av økonomistoff i Norge. Avisen har vært Norges mest siterte nettavis i lang tid.

- Fokus på egne nyhetssaker, og et fast nyhetssamarbeid med TV2 Nyhetskanalen og Nettavisen, tror vi vil være interessant for våre lesere og annonsører. Vi har store ambisjoner for fremtiden, og håper folk setter pris på at vi tør å satse i en tid da medielandskapet er preget av depresjon, sier Berge.

Hva synes du om nye NA24? Gi oss tilbakemelding

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag