NA24 nest størst på nett

Foto: Thor Benjamin Brekken (Nettavisen)

NA24 er igjen landets nest største økonomiavis på nett.

04.02.10 15:33

NA24 er landets nest største økonomiavis på nett, og er nå en god del større enn dn.no og hegnar.no målt i unike lesere per uke.

Ifølge tallene for uke tre fra TNS Gallup har NA24 nå 445.505 unike lesere per uke.

Det gir dem plassen bak E24, som har 567.550 unike lesere.

Til sammenligning har DN.no 360.609 unike lesere, mens Hegnar.no har 285.202 ukentlige lesere.

Døgnet rundt, verden rundt
Målt i lesere per journalist er det knapt noen nettaviser som slår NA24. Selskapet har hatt en kraftig nedbemanning, og har gjenoppstått med en helt spesiell redaksjon. Stikkord er et globalt nettverk, hvor man har folk på jobb nesten til enhver tid på døgnet.

Selskapet eies i dag av redaktør Inge Berge og to andre ledere, etter at de gamle eierne kastet kortene i fjor.

Fremgangen nå skyldes blant annet den nye organiseringen som gjør at NA24 kan være ajour med børsene både i Østen, Europa og i USA.

Nært samarbeid med Nettavisen gjør at avisen også kan dra på større ressurser når det skjer noe stort, samtidig som man samarbeider nært med Nettavisens redaksjonelle medarbeidere på jobb, motor, media og eiendom.

- Omleggingen er en suksess
- Dette setter oss i spennende posisjon i markedet. Dette viser at omleggingen av NA24 er en suksess, sier Inge Berge, redaktør og administrerende direktør i NA24 til Nettavisen.

Og han sier videre:

- Vi har to korrespondenter, henholdsvis i USA og Asia. Dessuten har vi god dekning med journalister på dagtid, pluss en fast helgevakt, sier Inge Berge til Nettavisen.

- Perfect match
Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, gleder seg også over de gode tallene.

- Samarbeidet mellom Nettavisen og NA24 er en nær perfekt match. Nettavisen har et stort publikum, og NA24 har høy troverdighet for sin økonomiske journalistikk. Sammen blir vi sterkere enn å arbeide alene, sier redaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

- Godt feste blant ledere
Rune Danielsen, som er viseadministrerende direktør i Nettavisen, sier følgende om de gode uketallene:

- Nettavisen har et godt feste blant ledere og personer med høy utdannelse og høy inntekt. Med NA24 på laget kan vi spisse denne målgruppen ytterligere for annonsørene, sier Rune Danielsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.