NA24.no

Nakenmodell gir seg selv munnkurv

JORDAN: Ikke en rynke, hovne lepper og glitter både på fingre, telefon og hår. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Katie Price skal ut i jungelen.
JORDAN: Ikke en rynke, hovne lepper og glitter både på fingre, telefon og hår. Ingenting overlates til tilfeldighetene når Katie Price skal ut i jungelen. Foto: Splash/All Over
Sist oppdatert:
Sier opp gullkantet sladderavtale.

Britiske Katie Price med økenavnet Jordan har blitt en internasjonal kjendis både for å kaste klærne og delta i reality-programmer.

TV-personligheten har nå bestemt seg for å si opp en lukrativ avtale hun har hatt med kjendisbladet Hello!, ifølge britisk presse.

Avtalen hun nå sier opp skal ha en verdi på hele 4.000 pund i uka, noe som tilsvarer vel 37.000 kroner etter dagens kurs. På årsbasis tilsvarer dette nesten to millioner kroner.

I bytte mot de store summene har Price skrevet en sladrespalte i Hello!, som også har medført at hun uke inn og uke ut har fått sitt bilde på forsiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere