NA24.no

Valuta USD 7,77 EUR 9,60 GBP 11,12 SEK 92,37
Oslo Børs 0,19%

Natt og Dag i spill

Sist oppdatert:
De finske eierne er i Oslo for å selge den skadeskutte avisen.

NA24 får bekreftet fra flere kilder at de finske eierne i Media North Group - som eier gratisavisen Natt & Dag - er i Oslo mandag for å selge avisen.

NA24 - din næringslivsavis

Selgeren og potensielle kjøpere sitter i et møte i avisens Akersbakken i Oslo. I løpet av dagen vil en eventuell overdragelse bli kunngjort hvis partene blir enige.

Flere interessenter skal være interessert i å kjøpe den skadeskutte gratisavisen.

Styreformann Harri Roschier i Natt & Dag har ikke besvart NA24s henvendelse mandag.

Les også: Helmørkt for Natt & Dag

Nullresultat
I oktober fyller gratisavisen 20 år. Men det er langt fra en velstående 20-åring - tidligere kjent som selve utelivsfasiten - som vil feire seg selv.

Finnene som kjøpte avisen i fjor sommer har budsjettert med en omsetning på åtte millioner kroner for inneværende år og et nullresultat.

De fem siste årene har gratisavisen hatt negativ resultat hvert år. Totalt beløper de røde tallene seg til totalt 8,9 millioner kroner.


Salgsvikt
Snittsalget de ti siste årene har ligget på 8,6 millioner kroner årlig, med de beste årene i 1998-1999. Siden har det gått en vei, nedover.

- Selvsagt er vi ikke fornøyd med salget så langt i år, sa styreformann Harri Roschier i Natt & Dag til NA24 tidligere i år.

Roschier sa også til NA24 at selskapet var innstilt på å finansiere selskapet videre og at hvis noen la tre millioner kroner på bordet var avisen solgt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere