NA24.no

Nedtur for Eckbo og Ødegård

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Millionene raste for Espen Eckbo (35) og Kristian Ødegård (34).

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Mens 2006 ble Seefood TV AS sitt beste salgs- og resultatår siden starten i 2001, falt omsetningen med 6,5 millioner i fjor.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Skylder på varme lunsjer
Og overskuddet på 2,5 millioner i 2006, ble i fjor byttet ut med røde tall. Underskuddet for Seefood TV AS kom på 116.894 kroner.

- 2007 var det året vi innførte varm lunsj på fredager. Det kan ha rammet resultatet vårt, og er noe vi må revurdere, spøker styreleder Espen Eckbo.

Han er hovedaksjonær i selskapet, som også har nøttegeneral Kristian Ødegård og Vilhelm Camillus Paus inne på eiersiden (se faktaboks til høyre).

I tillegg til de velkjente nøtteprogrammene, har Seefood blant annet hatt en serie på NRKs barne-TV i våres (Det var en gang et eventyr), og Eckbo & co. jobber også mer for bedriftsmarkedet og tjener litt på DVD-salg.

Fornuftig revisor
Mens Seefood TV AS solgte for nesten 17 millioner i 2006, stoppet inntektene på 10,5 millioner i fjor.

- Vi planla å skryte av enda høyere omsetning, men revisor mente vi burde vente med å inntektsføre inntekter og resultat fra noen av produksjonene til de var helt avsluttet. Det var sikkert fornuftig. Men magefølelsen ved utgangen av året, var altså enda bedre enn det som fremgår av regnskapet, kommenterer Eckbo.

Som du får se på TV-skjermen igjen om noen få måneder.

Gå i null og ha det moro
- For min egen del jobber jeg med et prosjekt som forhåpentligvis kommer på TV 2 til høsten, men jeg kan ikke røpe mer før lanseringen.

Eckbo forteller eierne prøver å utvikle Seefood fra å være et prosjektselskap for Kristian Ødegård og ham selv til å bli et helt lite produksjonsmiljø. Og penger er ikke alt:

- Omsetningen bør ikke falle i 2008, men jeg lover ingenting. Vi forventer ikke annet enn å gå i null og å holde på med det vi synes er morsomt.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere