*Nettavisen* Økonomi.

Nettavisen-gründer blir ny sjef

- En utrolig spennende utfordring, sier Knut Ivar Skeid.

22.05.08 13:14

Styret i Escenic har ansatt den tidligere Nettavisen-gründeren og journalisten Knut Ivar Skeid som ny administrerende direktør. Selskapets nåværende daglige leder, Øyvind Ørbæk, bor og arbeider i USA og ønsker å konsentrere seg fullt og helt om det viktige amerikanske markedet.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Morsomt
- Det blir fantastisk morsomt å sitt midt i stormens øye igjen i medieutviklingen. Og Escenic utgjør et ytterst spennende miljø, sier Knut Ivar Skeid til NA24 Propaganda.

- I Norge er Escenic markedsledende, men internasjonalt er det fortsatt mye ugjort, sier Skeid og påpeker at utviklingen i mediebildet fortsatt vil forandre seg fra "døde trær" og videre ut i den elektroniske verden.

- Norge var tidlig ute i å ta i bruk Internett som en bred plattform for kommunikasjon og formidling, og denne utviklingen vil bare fortsette, sier Skeid.

Fortsetter
Knut Ivar Skeid (51) har de siste årene vært tilknyttet PR-selskapet 2020 Communications AS, som partner, rådgiver, styreleder og stor aksjonær. Han kommer til å fortsette som styreleder i selskapet. - Jeg ser ingen interessekonflikt i dette, sier Skeid.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag