NA24.no

Foto: Paul Weaver (Side2)

Nettavisen over millionen

Sist oppdatert:
Magisk grense nådd for mediehuset.

Nettavisen har aldri vært mer populær.

Samme uke som Aftenposten stenger nettavisen og oppretter betalingsmur, setter Nettavisen nye trafikkrekorder. To dager på rad har avisen hatt over en million brukere, og det er historisk rekord.

- Når vi passerer en million lesere på en vanlig dag, har vi passert en milepæl. Leserne ser ut til å like vår blanding av ferske nyheter og friske meninger, sier Gunnar Stavrum, sjefredaktør Nettavisen.

Mediehuset som foruten flaggskipet Nettavisen også består av NA24, Side 2, Side 3 og blogg.no har satt ny rekord med:

- Nettavisen har siden lanseringen gitt alle nyheter digitalt så fort som overhodet mulig, og det ser ut til at leserne liker det, sier Pål Nisja-Wilhelmsen, sjef for forretningsutvikling.

Avisen ble grunnlagt allerede i 1996, noe som gjør det til er en av verdens første frittstående publikasjoner kun på nett.

Nettavisen får ikke bare flere lesere, men vokser også i annonsemarkedet.

- Et styrket redaksjonelt produkt gjør oss mer attraktive for annonsørene. Det er annonsekronene vi lever av. Nettavisen får i motsetning til mange av konkurrentene ikke én krone i statlig støtte, sier salgsdirektør Christine Aannerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere