Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Nettavisen-redaktør blant de best likte kommentatorene

Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen er en av nordmenns tre kommentator-favoritter, viser kåring i Kampanje.
Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen er en av nordmenns tre kommentator-favoritter, viser kåring i Kampanje. Foto: Paul Weaver
Sist oppdatert:
Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum inntar tredjeplassen når norske avislesere kårer sin kommentator-favoritt.

Hver dag setter ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum (56) i Nettavisen seg ned på sin plass i redaksjonslokalene og skriver en kommentar. Nå viser en ny kåring at hans spalte Nett på sak er en av nordmenns favoritter. Stavrum inntar tredjeplassen når avis- og nettleserne kårer sin kommentator-favoritt, melder Kampanje.

Stavrum inntar tredjeplassen bak Harald Stanghelle i Aftenposten og Marie Simonsen.

- At mange avis- og nettlesere har lagt merke til kommentarene i Nettavisen, tar jeg som en fjær i hatten, sier Stavrum.

- Hva tenker du når du skriver en kommentar?

- Norge er et lite land, og debattklimaet tilsvarende smalt med små forskjeller. Jeg er mest fornøyd med mine kommentarer når de er litt annerledes og kanskje trekker inn noen nye perspektiver.

- Hvor står du politisk?

- Nettavisen er den eneste store avisen som vurderes litt høyre for sentrum i norsk politikk. Jeg definerer meg som liberal i økonomisk og moralsk politikk og grønn på miljøvern. De siste valgene har jeg stemt Venstre, men det vil variere fra valg til valg.

- Er du fornøyd med tredjeplassen?

- For en «outsider» som Nettavisen er det utfordrende å slå igjennom mot de største aktørene og dem år ut og år inn som mottar hundrevis av millioner kroner i offentlig støtte. Nettavisen får ikke økonomisk doping, så på den bakgrunn er det hyggelig å komme på pallen, sier Stavrum med et smil.

Se Stavrums kommentarer her

Aslak Eriksrud i TV 2 havner på fjerdeplass og Magnus Takvam i NRK på femteplass på rangeringen. Den samme Takvam topper lista over hvilken kommentator folk har mest tillit til. Oversikten baserer seg på en undersøkelse gjort av YouGov for Kampanje.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!