*Nettavisen* Økonomi.

Nettavisen satser ungt

Yeye ble navnet på Nettavisens nye ungdomssatsing.

28.01.08 13:45

Som NA24 Propaganda kunne fortelle før jul var Nettavisen og A-pressen i ferd med å lansere en egen ungdomsportal . I dag ble yeye.no lansert.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Og ungdomssatsing betyr i denne omgangen at det er de unge selv som skriver og lager nettstedet. Redaksjonens to seniormedlemmer er 25 år, mens resten av redaksjonen alle er under 20 år.

- Litt for ofte blir det slik at når man lager noe for unge så skrives det av voksne som snakker til ungdom. Vi har snudd det på hodet. Hos yeye.no vil man oftere snakke til de «voksne» fra et ungt ståsted, sier redaksjonssjef Linn de Lange i en pressemelding.

Yeye vil skrive om aktuelle saker innenfor nyhetsbildet, skole, jobb, hobby, fritid, musikk, bøker, film, mobil, data, spill, livsstilssaker som mote og samliv og kjendisnyheter. Yeye.no har også et trafikksamarbeid med nettsamfunnet biip.no. Biip.no er Norges største nettsamfunn for unge med over 308 000 medlemmer.

- Vårt nye magasin, yeye.no, er et gjennomført nyhets, livsstils-og underholdningsmagasin for unge lesere. Det er både Side2 og nettavisen i ett, men med en målgruppe som har litt andre interesser og meninger enn de som er for gamle, sier innovasjonssjef Pål Nisja-Wilhelmsen.

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at Mediehuset Nettavisen eier 40 prosent av NA24.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag