*Nettavisen* Økonomi.

Nettavisen skal satse på menn

Nettavisen og Hjemmet Mortensen lanserer magasin for menn.

15.09.10 16:12

Mediehuset Nettavisen, som eies av Egmont og A-pressen, melder at de og Hjemmet Mortensen skal lansere Norges første livstilsmagasin for menn på nett.

Den nye satsingen skal hete Side3, og lanseres torsdag 16.september klokken 12.

- Vi har sett at denne typen stoff fortjener sitt eget magasin, og sin egen innpakning og mulighet til å leve i ett annet tempo enn vår satsning på nyheter, sport og økonomi for Nettavisen, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i Mediehuset Nettavisen, i meldingen.

Side3 vil bestå av artikler og innhold fra magasinredaksjoner som Vi Menn, Mann, Jakt, Friluftsliv, HjemmePc og Gadgets, der sakene skal tilpasses Side3s målgruppe.

- Vi ser fram til å få vårt unike innhold ut til enda flere lesere på nett. Det forbrukerorienterte stoffet er allerede godt ivaretatt på klikk.no, men med Side3 får vi en ny og stor arena for de gode reportasjene som vi har så mange av, sier direktør og ansvarlig redaktør for virksomhetsområdet Mann i Hjemmet Mortensen, Alexander Øystå, i meldingen.

Utgavesjef for nettstedet blir Lars Wærstad, som har jobbet i TV 2s Sone2 og God Kveld Norge. I tillegg har han vært utgavesjef for Spillmagasinet.no i flere år.

Nettavisen har fra før Norges største livstilsmagasin for kvinner, Side2, med 500 000 lesere hver uke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.