Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen søker seks journalister

Søknadsfrist 18. november:

Nettavisen fortsetter å styrke redaksjonene, og søker til sammen seks journalister.

Nettavisen søker tre allround nyhetsjournalister, og tre journalister til underholdnings- og livsstilsseksjonen.

Som ansatt i Nettavisen får du være med å påvirke en nettavis i vekst – og være del av en arbeidsplass med godt miljø og hvor det er høyt under taket. Vi holder til i hyggelige og representative lokaler i Oslo sentrum. Lønn etter kvalifikasjoner.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder, med 2 millioner ukentlige lesere. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier.

Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer.

Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Spørsmål om stillingene kan rettes til

Utgavesjef/frontredaktør Morten Karlsen på mobil 907 57 758, e-post morten.karlsen@nettavisen.no eller

Redaksjonssjef Per Gunnar Sværen på mobil 410 24 350, e-post pgs@nettavisen.no.

Klubbleder i Nettavisen er Kjetil B. Mæland – mobil 936 64 455 eller e-post kjetil.maeland@nettavisen.no.

Søknad med vedlegg sendes til redaksjonssjef Per Gunnar Sværen på e-post: pgs@nettavisen.no seinest søndag 18. november.

Kommentarer til denne saken