NA24.no

Nettavisen-topp leder for Medienettverket

Sist oppdatert:
Nettavisens økonomidirektør Margrete Hansen overtar som leder i Medienettverket.

Margrete Hansen overtar etter Gambit Hill+Knowltons Lillian Vatnøy, som har vært leder det siste året.

- Lillian Vatnøy har gjort en strålende jobb som leder og jeg gleder meg til å fortsette dette arbeidet det kommende året. Med meg i styret har jeg fått en rekke dyktige kvinner fra ulike deler av mediebransjen. Sammen skal vi skape debatt og være et sterkt faglig forum for kvinner i mediebransjen også i året som kommer, sier Hansen.

Likestilling

Det nye styret betår, foruten Hansen, av Linda Joachime Helgesen Aslaksen, Aust-Agder Blad, Stine Raste Amundsen,Lilla Sølhusvik, NRK, Elisabeth Lund-Andersen, Egmont Hjemmet Mortensen og Heidrun Reisæter, VG.

- Medienettverket skal bidra til at flere kvinner søker seg til lederstillinger – det er fortsatt en lang vei å gå før det er likestilling på toppen i norske mediebedrifter. Gjennom å skape en møteplass for debatt og faglig påfyll, vil vi motivere flere kvinner til å ønske seg lederstillinger.

Kvinnenettverk

Margrete Hansen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og har hatt ulike roller i mediebransjen siden 2002. Hansen har blant annet jobbet som controller i Aftenposten og prosjektleder i TV2 Interaktiv, før hun begynte i Mediehuset Nettavisen. I dag er direktør, med det overordnede ansvaret for inntekter, økonomi og administrasjon.

- For meg har Medienettverket vært en super arena for å diskutere fag, ledelse og bransje. Jeg har blitt kjent med en fantastisk inspirerende og dyktig gjeng, både i styret og i nettverket som helhet. Margrete Hansen har vært uvurderlig i styrearbeidet, og nettverket kunne ikke fått en bedre leder. Jeg gleder meg til å følge Margrete og resten av styret gjennom året, sier Vatnøy.

Medienettverket er et nettverk og forum for faglig påfyll for kvinnelige medieledere og kvinner med lederambisjoner. Nettverket arrangerer debatter og seminarer, og deler hvert år ut prisene Årets kvinnelige medieleder og Årets talent. Medienettverket har hatt medlemsvekst det siste året og har nå 212 medlemmer.

Rapporter om feil i artikkelen

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere