Gå til sidens hovedinnhold

Nettbokhandelen øker kraftig

Bokkilden dobler salget

Salget av bøker i nettbokhandelen Bokkilden øker kraftig. Vi var svært fornøyde med omsetningen i august i fjor, likevel klarte vi å doble omsetningen i august i år.

- Et jevnt godt første halvår skapte forventninger også til august. At den siste måneden har vist en såpass markant økning overgår våre forventninger, og er utrolig tilfredsstillende. Vi i Bokkilden er særdeles fornøyde med at vi etter sommeren suksessivt har økt trafikk og omsetning per dag, og det er klart det er morsomt at vi over flere dager til og med har rundet den magiske grensen på 1 million kroner i dagsomsetning,sier leder i Bokkilden, Kjersti Myre Lessum i en melding.

Hovedårsaken til de spesielt gode resultatene i august er høyt salg av pensumlitteratur. Det kan også virke som om sommerferien har satt sine spor hos flere, siden vi nå selger mye lavkarbo-kokebøker, og litteratur om barneoppdragelse og foreldrerollen.

Resultatene gir en omsetningsøkning hittil i år på 35% i forhold til samme tid i fjor. Bokkilden ser ut til å ha lagt seg på et nytt, høyere nivå – noe som lover godt for høstens boksalg.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her