NA24.no

Nettby slipper TV 2 inn igjen

(Faksimile: Nettby/biipMag)
- Vi skal ikke fremstå under falskt flagg, sier TV 2.

(BIIPMAG): Tirsdag skrev biipMag at TV 2s ansatte ble utestengt fra Nettby etter å ha blitt avslørt i å bruke falske profiler for å skaffe trafikk til tv-kanalens nettsider.

Les saken: - TV 2-ansatte misbruker Nettby

- Har laget regler
Onsdag ble det klart at Nettby igjen åpner for at TV 2s ansatte får tilgang til nettstedet.

- TV 2 har tatt kontakt med oss og forklart at de har tatt dette seriøst og laget regler for hvordan deres ansatte skal bruke Nettby, sier tjenesteansvarlig Siren Høyland til biipMag.

- De har tatt dette alvorlig, og da åpner vi gjerne Nettby for dem igjen, sier hun.

- Ikke falskt flagg
I en e-post til biipMag skriver informasjonssjef Marianne Røiseland i TV 2 at de ansatte ikke får opprette falske profiler på nett.

- Vi har gått noen runder internt og ansatte i TV 2 skal ikke fremstå under falskt flagg verken på nettet eller i den virkelige verden, skriver Røiseland.

De TV 2-ansatte ble utestengt etter at VGs Nettby hevdet seg nedspammet av flere brukerprofiler etablert av ansatte i TV 2. Blant annet under en falsk profil som en 12 år gammel jente.

- Vi har en profil registrert som en 12 år gammel jente og hvor sakene som har blitt publisert inneholder mye ungdomsspråk. Da mener jeg at man åpenbart forsøker å lure Nettby og våre brukere, sa Høyland tirsdag.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere