*Nettavisen* Økonomi.

Nettgründer til Oslo

Gulltaggens største stjerne noensinne. Se hvem som kommer her.

22.11.11 12:17

HTML EMBED

Gulltaggen 2012 arrangeres over tre dager fra 24. – 26. April 2012. Arrangøren INMA Interactive Marketing kan allerede nå love et program som ligger an til å bli tidenes beste.

24. april blir det seminarer og Networking After Dark, som ble en stor suksess i fjor. 25. april blir fullspekket med konferanser og 26. april toppes med konferanser samt årets høydepunkt Gulltaggen Award med prisutdeling og den ettertraktede fest- og gallamiddagen. INMA er i dag stolte over å kunne presentere de tre første talerne som kommer til Gulltaggen 2012.

Gulltaggens største stjerne noensinne
- Vi er så utrolig heldig å ha fått Sir Tim Berners-Lee til Gulltaggen 2012. Han er den største personligheten som har besøkt Gulltaggen noensinne, sier Ola Hanø, daglig leder i INMA Event i en melding .

Sir Tim Berners-Lee er ikke bare grunnleggeren av WWW, men også den personen i verden som kanskje vet mest om hvordan utnytte Internetts fulle potensial. De senere år har han utarbeidet sin visjon om den fremtidige utviklingen av WWW. Dette innebærer et “Semantic Web” som er en videreutvikling av dagens WWW, men som gjenkjenner betydningen og innholdet av informasjonen det besitter. "It's hard to overstate the impact of the global system he created. It's almost Gutenbergian." – Time Magazine

En av vår tids største teknologitenkere
Foreleser, forfatter, entreprenør, blogger og konsulent Clay Shirky regnes som en av de fremste medietenkerne i vår tid. Med en unik forståelse og innsikt om bruken av internett er han en høyrelevant og svært ettertraktet foredragsholder for alle som jobber med mennesker, teknologi og markedsføring. Han har skrevet suksessbøkene ”Here Comes Everybody” & ”Cognitive Surplus” og det meste av det han skriver havner enten i Business 2.0, New York Times, Wall Street Journal, Harvard Business Review og Wired.

Endelig kommer The Digital Rock Star
Faris Yakob, Chief Innovation Officer, MDC Partners og Digital Ninja skulle egentlig delta på Gulltaggen 2011, men ble tvunget til å trekke seg til manges store skuffelse. Men Gulltaggen lovet å få han tilbake – og vi er veldig glade for å kunne annonsere at han kommer allerede til neste år! Faris er kjent for å skape innovative løsninger for kunder og partner byråer. Han skriver regelmessig om merkevarer, media, kommunikasjon og teknologi for bla Fast Company, Contagious Magazine og Forbes. Han skriver også en blogg som heter Talent Imitates, Genius Steals, som er blitt kåret til en av de ti beste reklameblogger i Storbritannia og har vært nominert som en av de ti "Best blogger å følge 'av Mashable.

Gulltaggen 24. – 26. april 2012

Gulltaggen 2012 vil ha et sterkt fokus på:

  • Disruptive & Sustaining ideas, innovation, thinking & technology
  • Digital marketing & communication
  • Creativity
  • Passion & Engagement

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag