NA24.no

Nettsamfunn med NRK på laget

Sist oppdatert:
Skolebenken skal bli snilt Facebook.

Nå lanseres nettsamfunnet skolebenken.no i samarbeid med NRK.no.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Selskapet bak satsingen betegner siden som «et trygt alternativ til Facebook og Nettby».

- Skolebenken.no er et snilt og ufarlig nettsamfunn for venner fra skoletiden. Alle har gått på skolen og de fleste skulle gjerne hatt bedre oversikt og kontakt med venner fra den gang. Samarbeidet med NRK gjør også Skolebenken.no til en glimrende inngangsport til store mengder arkivmateriale, sier Roy van der Starre i Skolebenken Skandinavia AS i en pressemelding.

Skolebenken.no er en norsk versjon av et nettsamfunn som har hatt stor suksess i andre europeiske land. Nederlandske Schoolbank og britiske Friends Reunited har henholdsvis 3.5 og 19 millioner medlemmer.

Brukerne kan laste opp gamle og nye klassebilder, dele historier fra skoletiden, arrangere jubileumsfester eller mimre til arkiverte NRK-programmer som var populære gjennom skoletiden. Det er Skolebenken Skandinavia AS som eier rettighetene til konseptet i Norden og som sammen med NRK lanserer nettstedet skolebenken.no.

Den norske versjonen er designet av reklamebyrået Heaven og utviklet av osloselskapet Sorenso.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere