NA24.no

Nokas-reklame på TV2

Consilio lager reklamefilm for Nokas.

Gjennom hele november og desember vises Nokas sin nye femti sekunders reklamefilm på TV2. På få år har Nokas vokst til å bli Norges største selskap innenfor sikkerhet og kontanthåndtering. Selskapet markedsførte seg tidligere under navnet Vakt Service.

Consilio Kommunikasjon har jobbet med Nokas i over 15 år og står altså bak den nye filmen som nå vises på TV2.

Forteller historien
- I det langsiktige omdømmearbeidet for Nokas, var det riktig å lage en reklamefilm for å fortelle litt av historien, sier Dag Østby, rådgiver i Consilio Kommunikasjon i en meldinge. Consilio har i år utarbeidet nærmere 20 internfilmer, virale videoer og reklamefilmer for ulike kunder.

Byrået har blant annet laget reklamefilmer for Argus Øyeklinikk og Hörmanns Norge tidliger i år, og som begge har vært vist på TV2.

- Film er et godt virkemiddel for budskapsformidling. Produksjonen kan gjøres enkel, og kanalene har etter hvert blitt veldig mange, sier Østby. Vi lager i dag film på alle nivåer - fra enklere produksjoner til bruk på nett, til store produksjoner som denne. Mange av filmene produserer vi selv, men ved større produksjoner leier inn vi inn kompetanse fra ulike produksjonsmiljøer.

Mye animert
Vi samarbeidet med produksjonselskapet Bug da vi laget filmen for Nokas. Bug har en unik spisskompetanse på animering, noe som også var sentralt i denne filmen, sier Østby.

Filmen har tatt utgangspunkt i vekterens historiske rolle i Norge siden 1600-tallet. Hele innspillingen er gjort i Tønsberg - for øvrig byen der Nokas (Vakt Service) ble etablert i 1987.

- Vi ønsker å vise at vekterbransjen har tatt et langt steg når det gjelder kvalitet og nyskapende tjenester. Som totalleverandør av sikkerhetstjenester ønsker vi også å sette mer fokus på bransjens omdømme, sier Petter Falch Pedersen, markedsdirektør i Nokas i en meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere