Gå til sidens hovedinnhold

Nor PR rekrutterer

Kommunikasjonsbyrået Nor PR har fått tre nye rådgivere ved kontoret i Bergen.

Kjerstin Hauk Hansen, Toralf Rutledal og Ingvild Strømsnes Maden kommer alle fra informasjonsstillinger.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

– Vår strategi er å utvikle markeder for kommunikasjonsrådgivning og operative PR-tjenester både for kunder som har et avgrenset regionalt fokus for sin virksomhet, og for virksomheter som har et nasjonalt eller internasjonalt perspektiv. Økende etterspørsel gjør det mulig å utvide bemanningen, sier daglig leder i Nor PR, Fredrik Hannestad i en pressemelding.

Kjerstin Hauk Hansen har tidligere vært informasjonsdirektør i Gjensidige og informasjonssjef ved Haukeland Universitetssjukehus og i Nor PR skal hun arbeide med rådgivning og strategi knyttet til kommunikasjon og samfunnskontakt.

Toralf Rutledal har mastergrad i nyere historie og kommer fra informasjonsstilling ved den Nasjonale Vegtrafikksentralen. I Nor PR kommer han særlig til å arbeide med analyse, prosjekter og rådgivning.

Ingvild Strømsnes Maden har de siste åtte årene vært informasjonssjef i Studentsamskipnaden i Bergenog skal arbeide med omdømme, webkommunikasjon og elektroniske undersøkelser.

Nor PR er Norges største kommunikasjonsbyrå med hovedkontor utenfor Oslo. Selskapet har 23 medarbeidere fordelt med 17 ved kontoret i Bergen, fem i Tønsberg og én i Stavanger.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen