*Nettavisen* Økonomi.

Norsk app tok førsteplass

Markedssjef i Rimi, Henning Eriksen Foto: Rimi

Rimi Pluss tar hjem internasjonal pris.

27.10.11 12:38

I går ble Rimis egen App, Rimi Pluss, kåret til beste mobile innovasjon i den prestisjetunge Lovie Awards. Seieren bekrefter at Rimi Pluss er en nyskapende App som gjør seg positivt bemerket – blant både kunder og fagfolk.

Lovie Awards er en internasjonal konkurranse innen digital kommunikasjon hvor globale giganter som Nike og BBC er sterkt representert. Det gjør det ekstra moro at en norsk app tar førsteplassen.

Innovativ app
- Dette er veldig gøy. Seieren er nok et bevis på at vi har lykkes med å introdusere et innovativt og vellykket verktøy for kunden, sier Henning Eriksen, markedssjef i Rimi i en melding.

Rimi Pluss nærmer seg 100 000 nedlastninger, og forbrukernes tilbakemeldinger er positive.

- Det viktigste beviset og anerkjennelsen på at den er vellykket kommer likevel fra brukerne. Brukerne engasjerer seg i appen og ønsker tydeligvis et verktøy som gjør hverdagen litt enklere for dem, sier Eriksen i meldingen.

Gir deg handlelister
Appen gjør at du enkelt kan opprette og dele handlelister, slik at det blir enkelt for alle medlemmer i familien å legge til varene de trenger. Du får også opp en ukesmeny med middagsretter fra Klikk.no, der varene kan legges i handlelisten ved et trykk. Varene i handlelista legger seg i den rekkefølgen du finner dem i butikken, slik at du får en rask handleopplevelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag