*Nettavisen* Økonomi.

«Norske talenter» er tilbake

Daniel Elmrhari blir gratulert av sin far Jonas Elmrhari, mor og søster etter at Daniel ble kåret til vinneren av finalen i TV2-serien Norske Talenter i forrige sesong. Foto: Kyrre Lien / Scanpix

TV 2 jakter nye talenter til ny sesong.

12.03.12 12:12

Hele åtte byer får besøk når jakten på deltakere til Norske talenter 2012 nå går i gang.

Produksjonsselskapet Monster og TV 2 skal i løpet av april og mai besøke både Tromsø, Bodø, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Kristiansand og Oslo for å finne mennesker i alle alder som kan bergta med sine talenter.

- Vi gleder oss enormt til å igjen få se hva folk i alle aldre over hele landet har å by på av talent, og oppfordrer alle som har glede av å underholde andre til å melde seg på Norske talenter 2012. Vi vet at det finnes så mange der ute som kan imponere oss med det de driver med. Meld dere på, oppfordrer juryleder Mia Gundersen i en melding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

- Skal krones
De beste i byene som får besøk av TV 2 får være med til Oslo der det avholdes auditionrunder foran dommerpanelet som i tillegg til Mia Gundersen består av Adil Khan og Alex Rosén. Bredden i Norske talenter er enorm, og både dansere, rappere, beatboxere, sjonglører, akrobater, musikere, komponister og sangere har tidligere gjort suksess i programmet.

Også Alex Rosén ser frem til en ny sesong:
- Endelig er vi i gang igjen, nå skal Norges ultimate talent vises frem, dette har vi ventet på. En ting som er helt sikkert er at det finnes en der ute som er ukronet og som nå skal krones nå, sier Rosén i meldingen.

Nytt av året er at det også holdes auditionrunder utendørs, og dette innebærer at det blir rom også for opptredener som krever større plass enn en vanlig scene. Sesongen av det populære talentshowet er den femte i rekken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.