*Nettavisen* Økonomi.

NRK satser på snowboard

Foto: DOUG PENSINGER (Afp)

TV- og radiooverføring løfter snowboardfest til nye høyder.

NRK satser tungt på vinterens store begivenhet i Oslo med 17 timer direkteoverført fjernsyn. Nå går også P3 tungt inn og løfter snowboardfesten til nye høyder.

P3 skal sende direkte fra arenaen under oppkjøringen til finalehelgen, og flytter hele Popsalongen til Wyller 15.-17. februar.

- Popsalongens Aishath Afeef vil være tilstede og sende direkte fra Wyllerløypa. Dette blir den varmeste varmestua i landet, med livemusikk, intervjuer og sladder i skjønn forening, sier musikksjef Mats Borch Bugge i en melding

- I tillegg lover vi å stille med kameraer som vil fange opp alt det dere ikke ser på NRK1. Om det blir snøballkrig eller klining, vil vi få svaret på via P3.no, sier Borch Bugge i meldingen.

På spesielt utvalgte kvelder sørger også P3s dj-er for gode lydbølger under Snowboard-VMs etterfester på Vulkan i Oslo, som for anledningen går under konsertkonseptet Santos Party House. Etter Turbonegers åpningskonsert den 11. februar er det Pyro som styrer showet, og flere P3-navn dukker opp på kveldsprogrammet for resten av VM-uka.

- NRK har hjulpet oss i lang tid med å utvikle sportslige formater og tv-produksjoner i verdensklasse, og det er spesielt gledelig for oss at P3 tar samarbeidet et hakk videre. Vi er veldig glad i støttespillere som bidrar med innhold, og her er det perfekt match mellom snowboarding og P3, sier Henning Andersen, daglig leder i Snowboard-VM i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.