NA24.no

NRK skal sende mer sex-TV

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Sist oppdatert:
Satser videre på fjorårets seersuksess.

Etter fjorårets braksuksess lager NRK en ny runde med Trekant. Nå starter jakten på nye deltakere melder NRK i en pressemelding.

- Vi opplever «Trekant» som et unikt konsept i floraen av tv-tilbud. Serien er alene om å eksponere sex for unge mennesker på en seriøs, vittig og normaliserende måte. Derfor lager vi en ny sesong, sier tv-sjef i NRK P3 Ung, Håkon Moslet i meldingen.

«Trekant» satte både rekorder og dagsorden i fjor høst. I løpet av våren har NRK3-serien blitt nominert i tre kategorier i Gullruten.

- Vi har hele tiden hatt god magefølelse på å lage en ny sesong. Vi ser også at det er massevis av temaer å utforske. Og når vi vet at sex er en del av ung virkelighet, og dermed er et viktig tema for NRK å fokusere på, så var det til slutt ingen tvil, sier Moslet.

I dag starter jakten på nye deltakere. Tre nye ungdommer skal følge i fotsporene til Marie Kinge, Pia Dailey Christoffersen og Thomas Albertsen Dahlen. NRK er på utkikk etter åpne, formidlingssterke og passe erfarne ungdommer.

- Vi er ikke på utkikk etter seksuelle superstjerner, men etter deltakere som har spørsmål, usikkerhet og forventninger som målgruppa kan kjenne seg igjen. Marie, Pia og Thomas gjorde en fantastisk jobb i fjor, nå gleder vi oss til å jobbe med nye ungdommer, sier Håkon Moslet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere