NA24.no

NRKs fredagsdronning til «Hellstrøm inviterer»

Linn Skåber har med seg ferdige terteskjell og fiskepudding til Hellstrøm.
Linn Skåber har med seg ferdige terteskjell og fiskepudding til Hellstrøm. Foto: TV3
Hellstrøm inviterer Skåber, Reitan, Schjerven og Fosnes Hansen.

Med sterke seertall, friske gjester og spennende matretter har «Hellstrøm inviterer» lagt bak seg en suksessrik premiereuke på TV3. I neste uke kommer nok et knippe interessante kjendiser på besøk hos Hellstrøm: Humordronning Linn Skåber, Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan, programleder Petter Schjerven og restaurantkritiker og forfatter Erik Fosnes Hansen. Kunnskapen om matlaging er ulik. Mens Fosnes Hansen har perfeksjonert sin spagetti bolognese gjennom 25 år, har Skåber med seg ferdige terteskjell og fiskepudding. Se Hellstrøm inviterer mandag til torsdag klokken 20.00 på TV3.

Over 150.000 seere
De fire første episodene av «Hellstrøm inviterer» har samlet 183.000 seere i gjennomsnitt på TV3, og neste uke blir garantert like interessant og spennende som premiereuken.

- Her er det bare å gratulere Hellstrøm og TV3. Vi har riktignok troen på at «4 Stjerners Middag» skal slå tilbake, men det er ingen tvil om at TV3 her har funnet et godt konsept, og det unner jeg dem virkelig, sa TVNorge-sjef Harald Strømme til NA24 Propaganda tidligere denne uken.

På mandag blir det mye latter når humordronning Linn Skåber inviteres til matlaging på Hellstrøms kjøkken. Skåber sier selv at hun er veldig glad i mat og har ofte gjester på besøk, men hvordan står det egentlig til med kokekunstene? På menyen står det en skikkelig gladrett fra 70-tallet, nemlig terteskjell med reker og fiskepudding.

På tirsdag skal Rema 1000-sjef Ole Robert Reitan lage en kyllingrett med hvitløk og sherry, men hvor dyktig er han egentlig til å lage mat? Det blir fokus på hva slags råvarer som tas i bruk: Ole Robert har nemlig handlet råvarene i sin egen butikk.

Matglade
Petter Schjerven kommer fra en matglad familie som har drevet restauranter i generasjoner, og forutsetningene for at han kan gi Hellstrøm en real match på kjøkkenet er derfor til stede. På onsdag får Hellstrøm sitt første møte med Petters spesialitet, den sterke ungarske fiskesuppa som egentlig ikke stammer fra Ungarn. Ingredienser i programmet er et hemmelig krydder i tillegg til Genever og gammelt dekketøy fra Schjerven-familiens restauranter.

Restaurantkritiker og forfatter Erik Fosnes Hansen elsker italiensk mat, og på torsdag skal han presentere sin spesialitet spagetti bolognese for Hellstrøm. Dette er en rett han har brukt 25 år på å perfeksjonere. Da gjenstår det å se om Hellstrøm er enig i hvordan Fosnes Hansen lager denne klassiske italienske retten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere