Gå til sidens hovedinnhold

Nucleus henter inn

Kommunikasjonsbyrået Nucleus har ansatt tre nye rådgivere.

Lene Rustad, Hanna Klingberg og Vidar Seland er ansatt som rådgivere i Nucleus og styrker selskapet innenfor fagfeltene PR, tekst, interaktive webløsninger og prosjektstyring.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

- Lene, Hanna og Vidar bidrar til å styrke vårt totaltilbud overfor kundene, og de tilfører oss ytterligere kompetanse både bransjemessig og teknologisk. Vi er veldig godt fornøyd med å ha sikret oss disse tre, sier byråleder Atle Hommerssand i Nucleus.

Lene Rustad har bakgrunn fra PR-byrået Woldsdal og Partnere, og Finland Turistkontor hvor hun jobbet med profilering av Finland som ferieland. Hun har lang erfaring innen PR og omdømmebygging.

Hanna Klingberg har nylig fullført sin utdannelse innen markedsføring fra Emerson College i Boston. Parallelt med studiene har hun vært aktiv i organisasjonsarbeid, og har blant annet vært prosjektleder for The Professional Arts Consortium, et kunstskolesamarbeid i Boston.

Vidar Seland har bred erfaring fra digitale medier og har utdannelse innen media, IKT og design. Vidar kommer til Nucleus fra ANSA hvor har jobbet som webredaktør og informasjonskonsulent med lederansvar.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk