NA24.no

Nucleus og JCL går sammen

Kommunikasjonsbyråene Nucleus og JCL Kommunikasjon fusjonerer.

Resultatet er et fullservicebyrå med 19 medarbeidere. Selskapet vil fortsette under navnet Nucleus.

- Fusjonen med JCL Kommunikasjon er et riktig strategisk grep for oss. Vi opplever sterk vekst, og har behov for mer kapasitet. Samtidig vil fusjonen innebære at vi styrker to tjenesteområder hvor vi opplever betydelig vekst, nemlig strategisk og redaksjonell rådgivning. JCL Kommunikasjon er et anerkjent byrå med dyktige ansatte, som har en spennende portefølje med sterke merkevarer. De to selskapene passer også godt sammen med tanke på at kundeporteføljen er komplementær, samtidig som filosofi og arbeidsmetoder, kultur og verdier er felles i de to byråene, sier byråleder i Nucleus, Atle Hommersand ,i en pressemelding.

Rådgiver Stine Jarmund og daglig leder Christian J. Lund i JCL Kommunikasjon blir som følge av fusjonen en del av Nucleus. Jarmund har allerede gått inn i Nucleus sin stab. Som følge av fusjonen vil Christian J. Lund også gå inn på eiersiden i Nucleus og vil starte sitt arbeid som seniorrådgiver i Nucleus for fullt fra 1. august 2007.

JCL Kommunikasjon ble etablert i 2001 med fokus på medierådgivning og innholdsproduksjon, og har siden utvidet tjenestespekteret til å omfatte merkevarebygging i videre forstand, samt krisekommunikasjon og myndighetskontakt.

- Vår portefølje har vokst med stadig mer omfattende oppdrag. Det gjorde det naturlig å se seg om etter en partner. Større merkevarekunder i porteføljen økte behovet for kapasitet og bredde i tjenestespekteret. Nucleus med sine fire virksomhetsområder strategisk, redaksjonell, digital og visuell kommunikasjon var en perfekt match. Denne bredden er svært interessant sett fra våre kunders behov. Samtidig er fusjonen positiv for oss som rådgivere gjennom at vi blir del av et større og veldig kompetent miljø, sier Christian J. Lund, daglig leder i JCL Kommunikasjon.

Nucleus omsatte i 2006 for 13,7 millioner norske kroner, mens JCL i 2006 hadde en omsetning på cirka 3,3 millioner og et resultat på 450.000.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere