NA24.no

Ny brustalskvinne

Vibeke Hansen er ny kommunikasjonssjef for Coca-Cola Norge.

Coca-Cola styrker satsingen på intern og ekstern kommunikasjon og ansetter Vibeke Hansen som kommunikasjonssjef.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Som verdens mest kjente merkevare har Coca-Cola mange og komplekse kommunikasjonsutfordringer. Derfor er jeg svært glad for å styrke kommunikasjonsavdelingen med rekrutteringen av Vibeke Hansen. Hennes kompetanse, energi og erfaring passer perfekt til denne stillingen, sier kommunikasjonsdirektør Stein Rømmerud i en pressemelding.

Vibeke Hansen skal ha hovedansvaret for internkommunikasjonen i selskapet, men vil også være sentral i selskapets kommunikasjon med eksterne målgrupper på områder som produkt-PR, mediehåndtering og omdømmestyring, heter det i meldingen.

Hansen har to års erfaring fra Nordea, der hun hadde ansvaret for internkommunikasjonen i bankvirksomheten i Norge. Hun har også bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i Burson-Marsteller, der hun var tilknyttet avdelingen for medie- og markedskommunikasjon i drøyt fire år. Hun har studert informasjon og samfunnskontakt ved Høgskulen i Volda, i tillegg til studier i statsvitenskap og økonomi.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere