NA24.no

Ny Edda-sjef

Lene Finstad (41) er ansatt som konserndirektør marked i Edda Media.
Lene Finstad (41) er ansatt som konserndirektør marked i Edda Media. Foto: Nils Skumsvoll
Lene Finstad (41) er ansatt som konserndirektør marked i Edda Media.

Hun vil ha det overordnede ansvaret for reklamemarkedet i Edda-konsernet og tiltrer stillingen 8. august.

- Edda Media står overfor mange spennende utfordringer og muligheter i et reklamemarked i sterk endring. Ansettelsen markerer vårt ønske om å satse offensivt i markedet, sier konsernsjef Karl Gunnar Opdal i en melding.

Lene Finstad har levert sterke resultater i bransjer med hurtig endringstakt. Hun har lang ledererfaring blant annet som markedsdirektør i både Canon Norge og Gresvig/Voice Norge de siste 10 år. Hun har jobbet med konsept- og forretningsutvikling, ledelse, organisasjons¬utvikling og merkeledelse. Hun har en MBA i Executive Brand Management fra Norges Handelshøyskole, i tillegg til markedsutdanning fra både NMH, Leeds Business School og City University Business School of London.

- Edda Media omsetter for 1,1 milliard kroner i det norske reklamemarkedet. Vår ambisjon er å vokse og vinne markedsandeler gjennom innovasjon og resultatorientering. Lene Finstad har ledererfaring og kompetanse som vil bidra til vår videre utvikling, sier Opdal.

- Mediebransjen er i omstilling. Jeg ser fram til å kunne bidra til videre utvikling og vekst ved sterkere utnyttelse av mulighetene i det nye mediemarkedet. Edda har meget solide lokale posisjoner og har store verdier å tilby annonsørene. I tillegg har Edda Media sterke salgs- og markedsorganisasjoner, både nasjonalt og lokalt, med stor innovasjonsevne og -vilje. Dette er et godt utgangspunkt for en videre positiv utvikling. Selv om jeg ikke har jobbet i media tidligere, tror jeg min bakgrunn og sterke motivasjon vil bidra til ytterligere vekst i organisasjonen, avslutter Lene Finstad i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere