NA24.no

(1881)

Ny jobb for Stig Eide Sivertsen

Sist oppdatert:
Går inn i sponsormarkedet.

Stig Eide Sivertsen blir arbeidende styreleder i sportsmarketingselskapet Arena Group ASA.

Sivertsen har tidligere ledet Telenor Broadcast, Telenors mediedivisjon, og han var konsernsjef i Opplysningen fra 2008 til 2010. Sivertsen var også en av gründerne ved etableringen av Nettavisen i 1996.

- Jeg takket ja til å gå inn som arbeidende styreformann og bruke deler av tiden min på selskapet, fordi jeg tror jeg kan gjøre en forskjell sammen med andre dyktige mennesker. Selskapet er veldig interessant posisjonert, noe som gir mange muligheter, skriver Stig Eide Sivertsen i en melding.

Sivertsen vil tiltre i løpet av juni. Arena Group har nylig inngått et omfattende samarbeid med Norges Håndballforbund om utvikling og salg av medierettigheter. Selskapet skal også utvikle og selge sponsorater for de norske håndballigaene innen herre- og damehåndball for Norsk Topphåndball.

- Det er fremdeles mye tradisjonell tenkning innen markedet for sportsrettigheter. Vårt mål er å utvikle kommersielle produktpakker for flere kanaler med utgangspunkt i vår kunnskap om marked og teknologi. Stig Eide Sivertsens erfaring fra mediebransjen styrker vår samlede kompetanse ytterligere, skriver Tronn Skjerstad, administrerende direktør i Arena Group, i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere