NA24.no

Ny kjendis-redaktør

David Stenerud tar over Se og Hørs nettsatsning.

David Stenerud blir ny redaktør for Seher.no, etter at Erik Nodland forlot nettstedet til fordel for en jobb i moderbladet Se og Hør.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Stenerud har vært tilknyttet Aller Internett, som er Seher.nos utgiver, siden 2006 og har vært utgavesjef i Seher.no siden juni 2007, opplyser selskapet om i en pressemelding.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Han har bred nettjournalistisk bakgrunn fra blant annet Dagbladet, Norwatch, Propaganda, NA24 og Nettavisen, skriver Aller Internett i meldingen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å gjøre Norges mest leste kjendisnettsted enda bedre. Seher.no skal bli enda bredere, og gå enda dypere. Vi skal være det soleklare førstevalget for alle som liker å lese om kjendiser - både de som innrømmer det og de som ikke gjør det, sier David Stenerud.

Stedfortredende ansvarlig redaktør i Aller Internett, Terje Johansen, har fungert som redaktør for Seher.no etter at Erik Nodland sluttet i jobben for å returnere til Se og Hør i mai.

- Vi trengte ikke å gå utenfor eget hus for å finne den perfekte Seher-redaktør. Jeg har fulgt David Steneruds karriere på nært hold i flere år; Han er en meget solid journalist og medieleder som har det som skal til for å utvikle Seher.no videre, sier Terje Johansen i meldingen.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere