NA24.no

Foto: Shutterstock (Shutterstock)

Ny leder for Inma

Nettorganisasjonen har funnet ny leder.

Inma har ansatt Anders Willstedt som ny daglig leder fra 1. januar 2011. Det skriver organisasjonen i en pressemelding. Den nye lederen kommer fra TradeDoubler, der han har hatt ansvar for forretningsutvikling rettet mot det europeiske markedet.

- Vi er glade for å ha en ny leder på plass som har både faglige og økonomiske ambisjoner på vegne av bransjen. Anders har lang og bred erfaring fra internettmarkedsføring både innenfor og utenfor Norges grenser, noe vi ser som en styrke når vi skal legge og gjennomføre vår strategi for de kommende årene, skriver Rune Paulseth, styreleder i INMA, i en melding

De siste årene har bransjeorganisasjonen for interaktiv markedsføring vokst til å bli en tydelig og kjent aktør på tvers av den norske kommunikasjonsbransjen, særlig gjennom arrangementet Gulltaggen.

- INMAs posisjon i den interaktive delen av reklamemarkedet er solid, men det finnes fortsatt et stort potensial i å synliggjøre Internettmarkedets rolle og verdi ovenfor merkevareannonsørene. Vi har kun sett toppen av isfjellet når det gjelder å utnytte mulighetene som Internettmediet gir og bransjen i Norge står godt rustet til å utvikle markedet videre i tiden fremover, skriver den nye Inma-lederen Anders Willstedt i meldingen.

I tillegg til Anders Willstedt har Inma ansatt to prosjektledere. Hanne Teigen Gjerde er ansatt som vikar for Helene Eikeland. Hanne er siviløkonom og har tidligere jobbet som Marketing Manager for Kaupthing Bank og Nordea Liv. Dessuten er Heidi Johansen er ansatt som prosjektleder på heltid, og skal primært jobbe med INMAs arrangementer som skoler, seminarer og Gulltaggen. Johansen har bakgrunn fra Sissener AS og Kaupthing bank og har lang erfaring med eventkordinering og prosjektarbeid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere