NA24.no

Administrerende direktør Media Norge
Administrerende direktør Media Norge Foto: Morten Holm (Scanpix)

Ny Media Norge-topp

Aftenpostens digitaldirektør blir konserndirektør.

Media Norge etablerer en egen enhet for digitale medier. Aftenpostens digitaldirektør Stig Waagbø (38) er ansatt i en nyopprettet stilling som konserndirektør for å lede dette arbeidet.

- Det digitale området blir stadig viktigere for Media Norge. Stig har lang og bred erfaring og en sterk kompetanse. Det vil ha stor betydning for den videre utviklingen, og for de resultatene vi ønsker å oppnå, sier konsernsjef Didrik Munch på Media Norges hjemmeisde.

Waagbø får ansvaret for å utarbeide og implementere en felles digitalstrategi for Media Norge og Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen. Han får også ansvar for å utnytte mediehusenes utviklingsressurser på tvers. Waagbø blir en del av konsernledelsen i Media Norge, og skal rapportere til Munch.

Stig Waagbø ble ansatt i Aftenposten Multimedia som utviklingsredaktør høsten 2007. Han kom da fra stillingen som administrerende direktør i Romsdals Budstikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere