NA24.no

Ny nestleder i Gambit

Her er Gambits nye viseadministrerende.

Ole Tom Nomeland går nå inn i den nyopprettede stillingen som viseadministrerende direktør i Gambit H&K. Senior kommunikasjonsrådgiver Henrik Halvorsen tar over som leder for avdelingen for selskaps- og finansiell kommunikasjon.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

– Over flere år har selskapet hatt en solid utvikling i antall kunder og omsetning. I denne perioden har vi også vokst i antall ansatte. Samtidig har vi ikke gjort noen endringer i vår organisasjonsinndeling og ledelsesressurser. Denne forsterkningen av vår organisasjonsstruktur gjenspeiler at vi i dag er et større selskap enn for noen år tilbake, sier administrerende direktør Lars Erik Grønntun i Gambit H&K.

Innføringen av en viseadm. direktør (COO) er gjort for ytterligere å realisere potensialet i selskapets organisasjon og kundemasse, skriver selskapet i en pressemelding.

– Ved å styrke vår organisasjonsstruktur vil vi også styrke oss overfor våre kunder. De organisatoriske grepene vi nå gjennomfører skal bli vel så synlig eksternt som internt, understreker Grønntun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere