*Nettavisen* Økonomi.

Ny onlinedirektør i Opplysningen

Foto: (Opplysningen 1881)

Pål Arne Grøttem tilsatt som ny direktør for Digitale Medier i Opplysningen AS

Pål Arne Grøttem tar over som ny direktør for Digitale Medier i Opplysningen AS etter Bernhard Steen. Sistnevnte trakk seg fra stillingen tidligere denne måneden.

-Digitale Medier utfisjoneres nå til et eget selskap og mange tiltak på kostnadssiden blir gjennomført for at selskapet skal oppnå stabil lønnsomhet. Etter en god prosess er vi glade for å ha fått på plass en dyktig leder med verdifull og relevant erfaring for å lede selskapet og bidra til at vi oppnår god lønnsomhet i 2011, fortsetter Sørgaard, skriver Jan Erik Sørgaard, Daglig Leder i Opplysningen AS.

Pål Arne Grøttem kommer fra Clear Channel Norway. Han var administrerende direktør fra 2007 til 2010 og hatt stilling som vise-administrerende direktør i oppsigelsesperioden fra juli og ut 2010. Grøttem har tidligere også vært administrerende direktør i flere andre selskaper, samt har mange års erfaring fra salg og salgsledelse . Magne Liestøl Larsen fungerer som leder av Digitale Medier inntil Pål Arne Grøttem er på plass.

-Jeg gleder meg til å ta tak i de utfordringene som Digitale Medier står overfor og er sikker på at vi sammen skal få dette til, skriver Pål Arne Grøttem

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.