NA24.no

Ny politiker til PR-bransjen

Foto: Morten Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Roger Solheim til Kreab Gavin Anderson.

Roger Solheim (43) er ansatt som Director i kommunikasjonsbyrået Kreab Gavin Anderson. Solheim sluttet 29. februar i år som politisk rådgiver for kulturminister Anniken Huitfeldt. Han har sittet i den politiske ledelsen i Kulturdepartementet siden 2009.

Roger Solheim var konstituert statssekretær i Kulturdepartementet fra januar til august i 2010, og fra mars til november 2011 da han gikk ut i pappapermisjon. Han har også tidligere vært politisk rådgiver i Sosial- og helsedepartementet, informasjonssjef i Norges Fotballforbund og informasjonssjef i Vinmonopolet. Solheim er cand. mag. innen offentlig politikk og administrasjon og sosialøkonomi, og har i tillegg studert Informasjon og informasjonsledelse ved BI (del av Master of Management-programmet).

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK

- Roger Solheim har sittet sentralt i regjeringsapparatet i to perioder. Han har gjennom det en unik kompetanse på politiske prosesser som vil være svært nyttig for mange av våre kunder. Solheims erfaring som informasjonssjef i Norges Fotballforbund og Vinmonopolet styrker ytterligere hans sterke kommunikasjonsstrategiske ståsted. Ansettelsen av Roger Solheim er svært viktig i videreutviklingen av vår satsing innen myndighetskontakt, sier Morten Woldsdal, Managing Partner i Kreab Gavin Anderson Oslo i en melding til NA24 Propaganda.

- Hele mitt yrkesaktive liv har jeg jobbet med politikk og kommunikasjon. De to siste årene har jeg fått jobbe politisk sammen med gode kollegaer i regjeringsapparatet. Nå gleder jeg meg til å jobbe strategisk med kommunikasjon sammen med dyktige medarbeidere i Kreab Gavin Anderson, sier Roger Solheim i meldingen.

Kreab Gavin Anderson Oslo er et av Norges ledende kommunikasjonsbyråer og har hovedfokus på selskapskommunikasjon, myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon. Byrået har 16 medarbeidere. Peer Jacob Svenkerud, tidligere kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping, begynte også som Director i Kreab Gavin Anderson 1. januar 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere